CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

AKU ..

aku adalah aku .
aku seorang yang jahat dimata orang..
tapi nak berubah ..
relationship dengan sapa-sapa ..
bukan 0RANG TUA lagi kot ...
aku bukan sapa-sapa dekat dye ..
mungkin..
semua sudah berlalu..
kpada kawan -kawan ku ..
terima kasih sbb dlu ampa kata kami SWEET..
skarang xmcam dlu..
aku nak berkwan dengan sapa-sapa saja ..
salam perkenalan dari budak single..
-NURUL AIN RAZIF-

Saturday, May 21, 2011

hidup seorang budak bernama AIN ..

hey! . sudah lama saia x berciter kepada anda tentang kehidupan budak nama AIN nie..hue..
macam-macam telah berlaku..heish.benci taw dak ..bulan nie aku rasa bulan MENANGIS
Kot bagi saia.HAri exAM pun ada gak bulan .. hari-hari aku jalani seperti 0rang single cek..
bagi saia , saia dah mcam  tadak kapel .. mungkin nak mengata cek..tapi realitinya memang camtu...
sedih gak .. macam apa yang berlaku semuanya SALAH aku .. aku rasa bersalah muncul dalam hidup dye .
sorry . aku xmampu bahagia kat kamo wahai lelaki yang terlalu baik. maaf. saia xley jaga hati awak lagi..
sebab awak , saia menanges tiap-tiap ari..xlarat nak beli tisu da.. mungkin saia rampas awak dari perempuan
lain dlu kot .. sekarang saya dah rasa..pembalasan kot saia kena..saia ta guna bagi awak.saia hanya menyusahkan awak ..maafkan saia .sebab saia , awak bergad0h dengan family awak dengan teruk..pasai
sikap saia , awak kena teruk dgn ayah awak..maafkan saia ..saia tanak awak stress .. biarlah saia hidup atas
nama c0uple tapi buat hal masing-masing.mungkin itu yang terbaik bagi kita kan? j0d0h saia mungkin dengan lelaki laen.awak pun macam kan? kan? saia ta kurus macam mak awak mintak .. ketentuan takdir memang saia temban .mungkin awak xnampak ..saia cuba nak ubah pemakanan saia ..saia nak jaga badan saia .. saia p denai , awak kata saia p melepak . tapalah , insyallah dengan izin allah , kalo saia kurus .. saia bersyukur .
mungkin masa tuu kita tadak hubungan .. entah , mcam awak kata , J0DOH DITANGAN TUHAN ...tetapi harus awak tahu , saia dari dlu ,saya CINTA AWAK .. harus awak tahu itu! .. hmm.. saia rasa saia tanak kac0 famly awak..bye..SAIA SAYANG AWAK SANGAT2..daa~

2 comments:

Peace No War said...

woiii pa kes nie asal semacam jew bunyi ?

KEHIDUPANKU said...

perubahan hidup..NAK KURUS!

Post a Comment